Zakelijke evenementen

Onze ruimte is ook uitstekend geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de literaire avonden die regelmatig door Boekhandel Kramer in ons kerkje gehouden worden. Maar er is nog veel meer mogelijk:

  • lezingen
  • presentaties
  • afscheidsbijeenkomsten
  • bijeenkomsten van netwerkverenigingen

 

De ruimte is uitstekend geoutilleerd. Er is een prima geluidsinstallatie, een beamer, een scherm en ook qua verlichting is er veel mogelijk. De zaal combineert klassieke elementen met modern design. Doordat de banken in u-vorm opgesteld zijn, zitten alle aanwezigen kort bij de spreker/artiest(en). Daarnaast is er  een balkon waar een aantal gasten plaatsnemen. Er kunnen maximaal 100 gasten in de zaal terecht. In de zomer is het lekker koel in het kerkje en in de winter wordt de ruimte goed verwarmd.

 

Tijdens evenementen is er altijd een gastvrouw/-heer aanwezig om de organisatie te ondersteunen. Heeft u in het voortraject hulp nodig bij de organisatie? Wij kunnen u in contact brengen met professionals die u kunnen helpen bij de organisatie en promotie/communicatie van uw evenement.