Trouwen? Dit is de ideale trouwlocatie in Winterswijk!

De Doopsgezinde kerk is een van de vaste trouwlocaties voor voltrekking van het burgerlijk huwelijk of geregistreerd partnerschap in Winterswijk. Net als op alle trouwlocaties in Nederland kunnen in ons kerkje zowel hetero seksuele als homosekseksuele stellen in de echt verbonden worden of een geregistreerd partnerschap aan gaan. Uiteraard moet u, wanneer u wilt trouwen*, zich eerst bij de gemeente Winterswijk melden en de gebruikelijke procedure volgen.

Kom trouwen in ons kerkje!
Ons kerkje is de ideale plek om te trouwen.Romantisch en sfeervol. In de zaal is ruimte voor 100 mensen die zich allemaal dicht bij het bruidspaar bevinden. Dat geeft een intieme sfeer. Door de inrichting die een combinatie is van modern design en historische statigheid, voelt het plechtig en toch vertrouwd. De akoustiek is perfect en er is een prima werkende geluidsinstallatie aanwezig.

U bent helemaal vrij om de plechtigheid naar wens in te delen. Als u muziek tijdens de plechtigheid wilt, kan dat. Er is een uitstekende piano aanwezig, maar u kunt uiteraard ook muzikanten inhuren, via onze beamer een cd of dvd draaien, bloemen plaatsen of op een andere manier de ruimte naar uw smaak inrichten. In overleg is bijna alles mogelijk.

Voordeel
Wat veel van de (inmiddels echt)paren een voordeel aan onze locatie vinden, is dat zij in onze intieme ruimte een iets formelere plechtigheid kunnen laten plaatsvinden en daarna naar een andere locatie kunnen gaan om een receptie te houden of een feest te vieren. U en uw genodigden zijn niet de hele dag aan één locatie gebonden.

Dag van uw leven
Door de ligging van ons kerkje, kan er eventueel te voet, naar een van de vele horecagelegenheden in de buurt worden gegaan. Als u ondersteuning nodigt heeft bij de organisatie van de huwelijksdag kunnen wij eventueel bemiddelen. Tijdens het burgerlijk huwelijk in ons kerkje is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig die helpt de dag soepel te laten verlopen. Het moet toch de mooiste dag van uw leven worden!

Hulp nodig?
Heeft u in de voorbereiding hulp nodig? Wij brengen u graag in contact met een professional die u eenmalig of regelmatiger kan ondersteunen bij de voorbereidingen. Uiteraard brengen wij u ook graag in contact met een van de horecagelegenheden in de omgeving van ons kerkje.

 

* waar gesproken wordt over trouwen, wordt ook het geregistreerd partnerschap bedoeld

JantineenNick220van375  JantineenNick266van375  JantineenNick213van375