Ons kerkje huren? Dat kan!

Onze ruimte is uitstekend geschikt voor het geven van presentaties, het voeren van debatten of het het geven van lezingen en masterclasses. Ook voor netwerkverenigingen is het een interessante ruimte. Door de indeling van zaal zit het publiek dicht bij de spreker. De akoestiek is uitstekend en de zaal is goed uitgerust voor dit soort bijeenkomsten. Er is een beamer, een presentatiescherm, internetverbinding en een prima geluids- en lichtinstallatie. En de kosten? Die vallen reuze mee!

Een ander idee?
Wilt u een keer in ons kerkje komen, maar spreken de georganiseerde activiteiten u aan? Of heeft u een andere idee om ons kerkje voor te huren? Ook dan biedt ons monumentale kerkje mogelijkheden.
In de maanden juli en augustus is ons gebouw elke zaterdag geopend voor iedereen die het wil bekijken. U bent van harte welkom!
Of wilt u misschien het kerkje huren voor een eigen bijeenkomst, evenement, optreden of presentatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Gastvrij, welkom en betrokken
Wanneer u ons kerkje huurt, wordt u door ons zo goed mogelijk ondersteund om uw bruiloft of bijeenkomst perfect te laten verlopen. Vooraf kunt u uw wensen met ons bespreken. Of het nu gaat om organisatorische aspecten of de apparatuur die u wilt gebruiken... wij helpen u graag! Tijdens de bijeenkomst staat onze betrokken gastvrouw klaar om u waar mogelijk te helpen. En we horen graag hoe het geweest is.
U bent van harte welkom! Een kennismakingsgesprek kan altijd.

Neem gerust contact met ons op!